Barbarez: Predstavio sam svoj plan i viziju jer vjerujem da mogu pomoći našoj reprezentaciji

Oglasio se na Instagramu

Barbarez: Predstavio sam svoj plan i viziju jer vjerujem da mogu pomoći našoj reprezentaciji

Endin Čaušević

Legedarni bh. reprezentativac Sergej Barbarez je jedan od kandidata za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Barbarez se i prije nekoliko godina spominjao kao mogući novi selektor, ali tada nije izabran. Nakon što je Dušan Bajević napustio klupu Zmajeva bilo je jasno da će umjesto njega doći neko novi.

S Zmajevima se povezuje nekoliko trenerskih imena, a među njima je i Sergej Barbarez. Legendarni reprezentativac je obavio razgovore s predstavnicima NSBiH, a sada se odlučio oglasiti na Instagramu.

Barbarez je potvrdio da su razgovori obavljeni i daje predstavio svoj plan i viziju budućeg izgleda A reprezentacije, te da vjeruje da može pomoći našoj selekciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore sa NFSBIH, odnosno predstavio svoju PLAN i VIZIJU budućeg izgleda A reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg fudbala. Razgovori su bili korektni i konkretni, i VJERUJEM DA MOGU POMOĆI REPREZENTACIJI da se vrati pozitivna atmosfera i krene ka nekom boljem vremenu. Na kraju, kakav god bio rasplet aktuelne situacije, svima nam zajednički cilj mora biti napredak reprezentacije i fudbala u BiH uopšte!!! HVALA VAM NA VELIKOM BROJU PORUKA I POZIVA PODRŠKE, KOJA USTVARI NIKAD NIJE BILA UPITNA, I KOJA NAS JE UVIJEK VEZALA I DAVALA OGNOMNU SNAGU!!!", poručio je Barbarez.

Top Komentari

tbra
Bolje i postaviti Barbareza na mjesto selektora, mozda i ubodemo. Sta je to Kodro bolji od njega i ostali kandidati? Da postoji neki strucnjak koji je dokazan ok, ali bolje i Barbarez nego neki polutreneri kao dosad sto su bili.
7 0
Ko_je_babo
Barbarez je babo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi