Foto - El Chiringuito

Argentinac otišao privatnim avionom

Iznenađujuća scena nakon utakmice: Messi na jednu, ostali igrači Barcelone na drugu stranu

Midhat Šljivak

Barcelona je sinoć pobijedila na gostovanju ekipu Valladolida sa 3:0.

Do trijumfa je goste predvodio Lionel Messi golom i asistencijom, te je konačno Barcelona na terenu izgledala jako dobro.

Međutim, nakon utakmice desila se zanimljiva scena. Kapiten kluba Lionel Messi nije otputovao u Barcelonu sa ostalim saigračima, već je to učinio privatnim avionom.

Novinar El Chiringuita su ulovili taj trenutak i zaista je ovaj potez iznenadio mnoge.

Određene informacije su da se zaputio u Argentinu gdje će provesti naredna četiri dana.

Nekad je izgledalo nemoguće, danas je moguće: Messijev gol za historiju!

Argentinac je uspio da uradi ono što se čekalo decenijama - pretekao je slavnog Brazilca Pelea po broju pogodaka postignutih u dresu jednog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pele je za Santos postigao 643 gola, a Messi je protiv Valladolida postigao 644. pogodak u dresu katalonskog diva, nekoliko dana nakon što je uspio da izjednači rekord Pelea.

Treći na listi je Gerd Muller koji je postigao 570 golova za Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.