Rasulo u svlačionici: Petorica igrača javno pokazala nezadovoljstvo zbog Messija

Nisu u dobrim odnosima

Rasulo u svlačionici: Petorica igrača javno pokazala nezadovoljstvo zbog Messija

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su jutros da PSG i Manchester City nisu jedini koji su pokazali interes za dovođenja Lionela Messija.

Također, interes za Messija pokazao je i Inter koji je spreman da mu ponudi ugovor kakav ima i u Barceloni. Klubovima u prilog ide i činjenica da na kraju sezone Argentincu ističe ugovor i da ga mogu dovesti bez obeštećenja.

No, sigurno je da ni u Barceloni neće tako lako odustati od Messija. Klub će dobiti novog predsjednika u januaru, a svi kandidati već su obećali da će dati sve od sebe da Messi na kraju ostane u klubu.

Međutim, ono što je za katalonski klub dodatni problem jeste da ostali igrači sve više pokazuju nezadovoljstvo zbog Messija i njegove situacije.

Diario Gol je jutros objavio da Messi s nekim igračima nema dobre odnose i da uopšte ne komuniciraju. Njima smeta što se on ne ponaša kao pravi kapiten, te razgovara samo s onima koje poznaje već duže vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, igrači koji su se suprostavili Messiju su Ter Stegen, Riqui Puig, Dembele, Umtiti i Junior Firpo. Njima smeta što Messi nije donio odluku oko statusa u Barceloni, te su to javno rekli u svlačionici što Argentincu baš i nije bilo drago.

Jasno je da je situacija u Barceloni jako loša, a da li će dolazak novog predsjednika nešto uspjeti da promijeni što se tiče Messija ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Smeta im sto nece da kaze dali ostaje ili odlazi.. to je sasvim razumljivo, svima im je jasno da kad on ode u barceloni nastaje OGROMAN pad, i oni ne zele biti dio toga... radi je bih vec sada poceli razgovarati sa agentima i traziti izlaz...
4 1
Bosnaa
Hahahahhaa Riqui Puig, Junior Firpo hajte molim vas
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi