10

Komentari (10)

NKZ1922
Svojim ponasanjem pokazuje zasto nikad nece biti veci igrac od Ronalda, iako i ovaj ima svoje bubice, vise je timski igrac nego Messi
JointUnion87
Ne kontaš, nema veze. Unaprijed se znalo da će Messi odmah nakon utakmice da leti za Argentinu. Nazivati Ronalda većim timskim igračem od Messija mogu samo i isključivo neznalice.
Coru
Ili obožavatelji doticnog fudbalera .
NKZ1922
Niti jedno niti drugo. Ne navijam za klubove za koje doticni igraju, tako da nemam favorita izmedju njih. Ronaldo jeste egoista i ponekad je sebican, ali bar kada je nezadovoljan, promijeni tim i ide dalje. Uprkos tome ima brutalan ucinak u koji god klub da ode. Messi je kancer ekipe koji, ako nije po njegovoj volji, narusava atmosferu u cijelom klubu, ponasa se kao da je veci od kluba i samim tim ocekuje da mu se sve dodvorava. Tj. daj pojacanja po njegovoj zelji, trenera po njegovoj zelji, pa cak mu daj i platu po njegovoj zelji. To su sve cinjenice. Trenutno Barceloni nanosi vise stete nego koristi.
ryan.giggs
Jer leti privatnim avionom za Božić u Argentinu? Zanimljivo...
JointUnion87
Kažeš za Mesija koji je četiri sezone uzastopno bio najbolji strijelac La Lige + igrač sa najviše asistencija, da nije timski igrač? Uporediš ga sa igračem koji šuta nogom od stativu kad saigrač postigne pogodak umjesto njega. Sa igračem koji se slika pozirajući pored sopstvenih slika (narcisoid, megaloman, metroseksualac). Nisi dobar, sviju mi.
JointUnion87
Pored toga, nazivaš Mesija 'kancerom u ekipi', a baziraš ovu mutavu izjavu na špekulacije u medijima. Haos :))) Messi je zadužio Barcelonu za narednih 50 godina. Kakav god da je, Barcelona nije ista sa njim i bez njega. On je jednostavno najbolji svih vremena.
JointUnion87
@Gazija Evo još jednom stručnjaka :))) Haos. Pa Messi sa Argentinom igrao u finalu svjetskog prvenstva, bukvalno ih sam odveo do finala. U finalu tri zicera namjestio Higuainu, debil fulao sva tri. Problem Mesija je to što su očekivanja u Argentini nenormalna. Uvijek ga se poredila sa Maradonom. U Portugalu je to drugačije. Ruku na srce, Ronaldo je mašina, najbolji igrač LP ikad. Čovjek je istrenirana zvijer dok je Messi prirodni dragulj. To se dvoje ne može uporediti. Messi šeta terenom i opet najbolji strijelac i najviše asistencija. Ne jednu, ne tri, ne pet, nego DESET godina. Može li mu se progledati kroz prste ako jednu sezonu ne odigra na nivou?
NKZ1922
@JointUnion87 Druze pravis se lud. Ti vrlo dobro znas da moj komentar nije ciljan na ovu 'vijest'. Nego generalno na zadnje 3 godine Messijevog 'loptanja'.

Uopste me ne zanima jel poslije utakmice ide busem, autom, avionom il camcem, niti ide li sa saigracima, il sam il sa ocem, materom. To nema apsolutno nikakve veze sa mojim komentarom, a ti se uhvatio toga bog te vidio
NKZ1922
Al nema veze, vidim da je besmisleno pa ne planiram ulazit u dalje rasprave s tobom. Mene optuzujes da baziram svoje misljenje na medijskim spekulacijama, a ti baziras svoje na tome je li neko narcisoidan ili nije, te sta radi van terena. Smijesno. A Ronaldo i Messi su obojica fudbalski vanzemaljci i apsolutne legende. Bilo ko, ko pravi drasticnu razliku izmedju njih dvojice nema veze s fudbalom. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je Messi los fudbaler, ali je TRENUTNO, zbog svih desavanja, jako los uticaj u svlacionici. A fudbalski klub nikad nije bio JEDAN igrac, pa makar to bili Messi i Ronaldo. Na kraju krajeva rezultati govore sve ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.