Uvrede za kapitena

Italijani pišu o poruci Pjanića za Bonuccija: Sve osim toga je bilo ružno pročitati

Edmir Škorić

Juventus je sinoć ponižen, pošto je u Torinu izgubio od Fiorentine s 3:0.

Neočekivan poraz Stare dame u utakmici u kojoj je igrala sa deset igrača jer je Juan Cuadrado dobio direktan crveni karton. Iako je jasno da je to bio prelomni trenutak meča, ne može se čovjek oteti d ojmu da je Juventus opet nadigran i da nije ni sjena od onoh Juventusa iz prošlih sezona.

Kapiten Bonucci dobio je salve uvreda na društvenim mrežama nakon što je objavio poruku izvinjenja.

"Najgori Juventus u ovom dijelu sezone. Ispričavam se navijačima u moje ime, prije svega. Nema se tu više šta dodati", napisa je Bonucci.

"Sram vas bilo", jedan je od komentara, a većina njih smatra da je "izvinjenje sve što znate trenutno". Sa svih strana paljba i po Bonucciju i po njegovim saigračima, veliki broj raznih uvreda i pogrnih naziva, no dobio je pozitivan komentar od Miralema Pjanića, bivšeg člana Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naprijed brate", napisao je Pjanić, koji pomno prati dešavanja u svom bivšem klubu i svakako želi da njegov donedavni klub ponovo bude prvak Serije A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.