Druženje u Sanici

Kadušić nije zaboravio odakle dolazi: "Počastio je svoje bivše saigrače, prijatelje..."

Endin Čaušević

Nakon što je završen prvi dio sezone u Sloveniji igrači su dobili zasluženi odmor.

Pripreme za drugi dio sezone počinju u januaru, a mnogi igrači odmor su iskoristili kako bi posjetili svoje porodice.

To je uradio i igrač Celja, Advan Kadušić, koji je doputovao prije nekoliko dana u BiH, te je odmah oduševio javnost. On nije zaboravio svoj bivši klub Omladinac iz Sanice, te je odlučio da organizuje druženje.

Iz ovog kluba su se oglasili večeras na Facebook stranici i otkrili da ih je Kadušić zaista ostavio bez riječi svojim potezom.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga USK:

"Svuda pođi, ali kući dođi! Bh. reprezentativac Advan Kadušić posjetio svoj bivši klub NK Omladinac Sanica. Sinoć je u Sanici u prigodnoj atmosferi upriličena zajednička večera naših igrača sa nama dragim gostom, reprezentativcem BiH, i članom slovenskog prvaka NK Celje, Advanom Kadušićem koji je prve nogometne korake napravio u Omladincu. Inicijator večere bio je sam Advan, koji je tom prilikom počastio svoje bivše saigrače, prijatelje... Također, upriličena je razmjena dresova gdje smo mi kao klub Advanu poklonili dres Omladinca, a on nama zauzvrat dres reprezentacije BiH koji je nosio igrajući za Zmajeve u Ligi nacija. Dres će ubuduće krasiti prostorije našeg kluba... Hvala, Ado!", poručili su iz ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.