Zmajevi sutra putuju u Poljsku, ali bez Advana Kadušića

Zadobio povredu

Zmajevi sutra putuju u Poljsku, ali bez Advana Kadušića

E. Škorić

Bh. reprezentacija u srijedu navečer igra meč Lige nacija protiv Poljske, a put ove zemlje Zmajevi će krenuti sutra.

Zbog loših vremenskih uslova stručni štab je odlučio da svi igrači ostanu u hotelu.

Kao što je bilo predviđeno jedna grupa je podvrgnuta tretmanu oporavka, dok oni igrači koji sinoć nisu igrali ili su imali manju minutažu odrađuju fitness trening.

Advan Kadušić nije ni u jednoj grupi jer zbog napuknuća jednog od mišića stražnje lože neće biti na raspolaganju selektoru Bajeviću u duelu protiv Poljske.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Bh. tim sutra ujutro u 10 sati čarter-letom putuje u Vroclav. Stadion Miejski spada u 4 kategoriju po UEFA kriterijumima i ima kapacitet od 43.300 mjesta. Otvoren je 2011. godine i na njemu su odigrane tri utakmice u okviru EP 2012. Poljski nacionalni tim neke od svojim mečeva odigrao je na ovom stadionu, a susret protiv naše selekcije pratiće i oko 10.800 navijača.

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Ja ne znam ko bi nam mogao i igrati, mislim tri utakmice u sedam dana, nerealno, svaka čast momcima.
10 1
Koljicfan
Sanicanin moze! Svaku utakmicu je odigro kompletnu, svaka cast.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi