Ponovo u Cagliariju

Napustio Inter: Radja Nainggolan stigao na ljekarske preglede

Endin Čaušević

Belgijski veznjak Radja Nainggolan u januaru će sigurno napustiti Inter.

Nainggolan se u Inter vratio ljetos nakon posudbe u Cagliariju, ali se u prvom dijelu sezone nije naigrao na Meazzi i Antonio Conte je odlučio da je najbolje da ponovo potraži novi klub.

Prethodnih dana Nainggolan se povezivao s prelaskom u Sassuolo, ali od toga neće biti ništa. On je pokazao želju da se ponovo vrati u Cagliari, a klub sa Sardinije je brzo reagovao.

Fabrizio Romano je objavio prije nekoliko trenutaka da su Cagliari i Inter ekspresno postigli dogovor, te da će Nainggolan ponovo igrati u ovom klubu na posudbi do kraja sezone.

Nainggolan je večeras doputovao u Cagliari i sutra će obaviti ljekarske preglede nakon čega će biti zvanično predstavljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 32-godišnji veznjak je odigrao ove sezone svega pet mečeva za Inter i na terenu je proveo ukupno 45 minuta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.