Nainggolan pravi iznenađujući transfer?

Nainggolan pravi iznenađujući transfer?

E. Oštraković

Veznjak Intera Radja Nainggolan sasvim će sigurno imati novi klub od januara.

U Interu ne planiraju zadržati Nainggolana, koji će ove zime napustiti Giuseppe Meazzu i trenutno se za njim interesuje nekoliko timova.

Od ranije ga želi bivši klub Cagliari, u kojem je igrao na posudbi, ali sada je za njegov potpis "zagrizao" Sassuolo i ovaj tim će učiniti sve da ga kupi.

Nainggolan nije uspio uvjeriti trenera Antonia Contea da mu da priliku, pa mu je ostalo jedino da potraži novi angažman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da Sassuolo igra dobar nogomet i u gornjem je dijelu tabele, čini se kao klub u kojem bi Belgijanac zaista imao šta da radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi