Papu Gomez sve dogovorio sa svojim novim klubom

Napušta Atalantu

Papu Gomez sve dogovorio sa svojim novim klubom

Endin Čaušević

Alejandro Gomez će u januaru napustiti Atalantu nakon što se posvađao s trenerom Gian Pierom Gasperinijem.

Gomez je već nekoliko sezona jedan od najboljih igrača Atalante, ali prije nekoliko sedmica svi su bili u čudu kada je Gasperini odlučio da ga ostavi na tribinama i bilo je jasno da nešto nije u redu.

Ubrzo nakon toga otkriveno je da su Gomez i Gasperini imali sukob u svlačionici, te da je trener Atalante odlučio da prekriži svog ponajboljeg igrača.

Gomez prethodnih mečeva uopšte nije bio u sastavu što je jasna poruka da napušta Atalantu već u januaru. On se najviše povezivao s Milanom i Interom, a kako stvari stoje već je izabrao svoj novi klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, mediji u Italiji danas su objavili da je Gomez dogovorio sve uslove ugovora s Interom i da želi da potpiše za ovaj klub. Pregovori s Atalantom traju, a Inter bi za njega mogao platiti oko 12 miliona eura iako klub iz Bergama traži tri miliona više.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Gdje ces tamo u zabokrecinu, unistit ce te druze. Uspjeli su najbolju desetku premier lige unistiti. To jest conte...
5 0
Tz_Niko75
Dobar. A i voli bosance. Zna malo naseg. Bio sam na nekim tekmama kad je igro i stvarno je dobar. Cudo da je zaglavio u Atalanti svo vrijeme. Sad kad im je krenulo, hoce da ga sutnu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi