Foto - Screenshot

Omar Elabdellaoui stradao od vatrometa

Fatih Terim o teškoj nesreći fudbalera Galatasaraya: Allah ga je spasio!

M. Šljivak

Fudbaler Galatasaraya Omar Elabdellaoui teško je povrijeđen u novogodišnjoj noći.

On je paleći vatromet zadobio teške povrede ruku i očiju. Prijeti mu gubitak vida i karijera mu je pod upitnikom.

Rukovodstvo Galatasaraya na čelu sa trenerom Fatihom Terimom je posjetilo norveškog fudbalera u bolnici, a Terim se obratio medijima nakon posjete.

"Bio sam i sinoć ovdje nakon nesreće. Allah mu je sačuvao život. Obojicu su nas sinoć ponijele emocije i izašao sam iz sobe zbog toga", rekao je Terim.

Istakao je da će Omar biti podvrgnut pregledima u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Proći će kroz detaljne preglede narednih dana i ljekari će zatim odlučiti o daljim procesima. Jak je momak i nadam se da će što prije ozdraviti. Nama je zdravlje našh igrača važnije od bilo kojeg rezultata", rekao je Terim.

Omar Elabdellaoui je u augustu stigao u Galatu, a ranije je igrao za Olympiacos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.