16

Komentari (16)

Tz_Niko75
Glupost. Kao da palis novce. Jedno je kad to organizuje Grad a ovako privatno je glupost.
Zulfikar
I jedno i drugo je glupost jer je obicno bacanje para...
Ade1987
Treba zabraniti ovo pod hitno jer to vise nije vatromet ovo je ko kad top udari, koliko djeca sa autizmom samo budu uplašena samo zabraniti
Penderinos
Ako ćemo tako proslavljati novu godinu onda je bolje da je i ne proslavljamo, sva sreća pa ove godine i nije bilo dozvoljeno slaviti inače bi medicinski timovi i vatrogasci ( možda i policajci) imali pune ruke posla
VenamaHrabrih
Ako ćemo tako postavljati stvari, onda ga je alah i oslijepio.
Penderinos
Jest eto Allah mu krišom zapalio vatromet dok je ovaj držao u ruci i jadnik nije vidio. Kako glup komentar očigledno nisi vjernik cim se sprdas s bogom
AmarSahi
@VenamaHrabrih Vidio sam svakakvih mentola na ovom portalu, al eto ti si najveći...
Rivaldo
Je li Alah ubio i onih 8 danas u Posusju ili onu djevojcicu neki dan u Petrinji? Sto njih ne spasi, ili sto ne nahrani gladnu djecu Afrike? Alah zasluzan za sve dobro, a nije kriv za lose?
Usamljeni Hashishar
U Kuranu piše da Allah sve zna: zna šta je bilo, zna šta je sad i zna šta će biti poslije. Znači znao da je ovaj hoće da zapali vatromet i znao je da će ga povrijediti. Znači, Allah ili nije htio pomoći ili nije uopšte tako svemoćan kad ne može ovako nešto spriječiti.
Zulfikar
Isto tako pise da ce nas stavljati na iskusenja zivotima nasim, imetcima nasim, gladju, sušama i razim kelametima. Onih 8 umrlih tinejdzera u Posusju je velika tragedija ali i test njihovim roditeljima i ibret svima nama da smrt ne diskriminira godine, zdravlje niti socijalni polozaj.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

VenamaHrabrih
Ne mogu se sprdati sa nečim što ne postoji. To što vi vjerujete da postoji neki dedo sa bradom koji sjedi na oblaku i ima mjerač količine molitvi po kojemu određuje kome će pomoći, govori ds ste glupi i zaostali ko kharina. Bog pomaže tupavom Turčinu, ali ne pomaže gladnoj djeci?! I još citirate naku knjigu punu kontradikcija i budalaština na nivou HC Andersena. Nevjerovatno! Kad mi takvi kažu da sam glup, to mi je kompliment zapravo. Čuj test za roditelje?!? Čega test??? Koliko im može život uyebat?? Je li to bog, yebo li te on!!

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

VenamaHrabrih
16.500 djece dnevno umire od gladi!! I onda nakav dedo na oblaku odluči spasiti tupavog fudbalera, a djecu ko yebe?! Stvarno moraš biti dobro glup da bi bio vjernik.
AmarSahi
@VenamHrabrih Ako si ateista to ne znači da moraš napadati ostale vjernike, ateista znači ne vjerovati u Boga, ne znači napadati ostale vjernike i normalne insane.
VenamaHrabrih
Niko vas vjernike ne napada, nego vi vjernici napadate nas. Zašto, u javnom diskursu, potencirate svoje stavove i uvjerenja? Šta me briga u šta vjeruješ. Tebe vrijeđa kad ja "napadam" boga, a meni smeta kad ti napadaš, ili slični tebi, moj zdrav razum.
VenamaHrabrih
Govoriti hvala bogu za ovo, dok djeca ginu ili umiru jest toliko glupo da se ne treba ni objašnjavati. Kome zahvaliti za poginulu djecu? Vaš koncept shvatanja boga toliko je glup i zaostao, da je zapravo vrlo opasan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.