Promijenio biografiju na Instagramu

Svi su očekivali da će Pele čestitati Ronaldu zbog rekorda, ali on je sve šokirao svojim potezom

Endin Čaušević

Juventus je u nedjelju na svom terenu pobijedio Udinese sa 4:1, a dva gol ana ovom meču postigao je Cristiano Ronaldo.

Nevjerovatni Portugalac je i u 2021. godini nastavio sa fantastičnim igrama, a protiv Udinesea uspio je postići dva gola. Ronaldo sada na svom kontu ima 758 postignutih golova u karijeri i prestigao je legendarnog Pelea koji je zabio 757 pogodaka.

Mnogi su očekivali da će se Pele oglasiti i čestitati Ronaldu na nevjerovatnom rekordu kao što je to nedavno uradio za Lionela Messija, ali u ovom slučaju se to nije desilo.

Umjesto čestitke za Ronalda legendarni Brazilac je promijenio svoju biografiju na Instagramu. Pele je dodao u opisu da je najbolji strijelac svih vremena u fudbalu i sada tvrdi da je u svojoj karijeri zabio čak 1.283 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakav potez je iznenadio fudbalsku javnost, ali očito je da Pele ne može da prihvati da je se u fudbalu pojavio neko ko je srušio njegov impresivni rekord.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.