Koronavirus "kroji" Pirlov sastav za derbi sezone

Nema Sandra

Koronavirus "kroji" Pirlov sastav za derbi sezone

Edmir Škorić

Aktuelni italijanski prvak Juventus gostuje Milanu u srijedu, a trener Andrea Pirlo je ostao bez standardnog lijevog beka.

Alex Sandro je pozitivan na koronavirus i on otpada za gostovanje na San Siru kod lidera Serije A i tu informaciju potvrdio je sam klub.

Brazilac nema izražene simptome, ali je smješten u izolaciju i tek kasnije će imati mogućnost i pravo da se vrati trenažnom procesu, a u međuvremenu će propustiti okršaj s Milanom.

On je u nedjelju odigrao 83 minute u pobjedi Juvea nad Udineseom (4:1), a ono što Pirla također brine je potencijalna povreda Alvara Morate i nije poznato hoće li on biti spreman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Probleme s povredama dakako ima i Milan. Nema sigurno Bennacera, upitan Hernandez, Ibrahimović također, a Tonali je suspendovan zbog crvenog kartona kojeg je dobio u duelu s Beneventom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Juventus ima 2 finala sad, protiv Milana i zaostalu utakmicu protiv Napolija Kiksa li u te 2 utakmice, titulu mogu samo da sanjaju ove sezone..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi