Zvezda se sjetila zeničkog velikana

NK Čelik iz Beograda dobio 'posebnu čestitku'

Midhat Šljivak, foto: Dino Kurbegović

NK Čelik polako gradi put ka povratku među najbolje ekipe Bosne i Hercegovine.

Zenički velikan je bio prinuđen da krene ispočetka i od posljednjeg ranga takmičenja, ali nema dileme da bismo Zeničane već za nekoliko godina mogli gledati u društvu najboljih timova Bosne i Hercegovine.

Dokaz da je Čelik izuzetno cijenjen i u regionu je čestitka koja je za novogodišnje i božićne praznike stigla na adresu kluba.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Beogradski velikan Crvena zvezda sjetila se Čelika i uputila im je prazničnu čestitku i pokazala je da nije zaboravljena saradnja koju su imali u prošlosti.

Nekoliko igrača Čelika je prešlo u Crvenu zvezdu dok je postojala Jugoslavija. Enes Bešić, Milorad Ratković, Elvir Bolić su neki od njih i to u beogradskom timu očigledno nisu zaboravili.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.