Pomažu u čišćenju snijega

Gdje su nestale mašine s Bernabeua? Real Madrid oduševio špansku javnost

Endin Čaušević

Snježna oluja pogodila je veći dio Španije, te je prouzrokovala dosta problema u glavnom gradu ove države - Madridu.

Meč Atletico Madrid - Athletic Bilbao je odgođen zbog velikog snijega u Madridu jer u ovom gradu nisu baš navikli na takvo vrijeme.

U zadnjih 50 godina nije palo toliko snijega u Madridu, te je grad već nekoliko dana u totalnom haosu, a o kolapsu u saobraćaju ne treba ni govoriti.

U akciji čišćenja snijega u Madridu odlučio je pomoći i kraljevski klub. Naime, poznato je da je Santiago Bernabeu trenutno u fazi renoviranja, te su u klubu došli na sjajnu ideju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, čelnici Real Madrida odlučili su pomoći u čišćenju snijega tako što su posudili većinu mašina koje su bile na stadionu, a ovaj potez je oduševio javnost u Španiji.

Radovi na stadionu su trenutno stali zbog vremenskih neprilika, ali radnici su dobili zadatak da pomognu u akciji čišćenja snijega u Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.