Grijeh iz prošlosti proganja Benzemu, a to je i on sam jasno pokazao

Bez šuta u okvir gola

Grijeh iz prošlosti proganja Benzemu, a to je i on sam jasno pokazao

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su osvojili samo bod na gostovanju kod Osasune (0:0) u meču 18. kola La Lige.

Kraljevski klub je bio favorit u ovom meču, ali na kraju je utakmica završena bez golova. No, Zinedine Zidane nakon utakmice je bio itekako ljut što se ona uopšte morala odigrati jer je snježna oluja koja je zahvatila Španiju napravila velike probleme.

Igrači Reala su morali odigrati ovu utakmicu i na njima se vidjelo da nisu baš previše raspoloženi za igru. Nakon meča u centru pažnje našao se Karim Benzema koji je u očitom padu forme.

Benzema je od početka sezone igrao zaista fantastično, ali u prethodnim utakmicama kao da ga nigdje nema. Benzema nije uspio zabiti gol u prethodne tri utakmice, ali nevjerovatno je da nije imao čak ni šut u okvir gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi smatraju da niej fokusiran na igru zbog skandala oko ucjene Valbuene i cijele te priče koja se ponovo aktivirala. Benzema će se morati pojaviti i na sudu i jasno je da sve to itekako utječe na njegovu igru.

Francuz je ove sezone najvažniji igrač Reala jer je od 37 golova on postigao čak 12 i kada on ne postiže golove tada kraljevski klub obično gubi bodove što se pokazalo i sinoć.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BaboBih
Od 37 golova postiga ČAK 12...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi