Igrači Real Madrida jutros su saznali vijesti zbog kojih su žestoko reagovali

Ništa od povratka u Madrid do petka

Igrači Real Madrida jutros su saznali vijesti zbog kojih su žestoko reagovali

E. Čaušević

Real Madrid sinoć je gostovao u Pamploni gdje je protiv Osasune osvojio samo jedan bod (0:0) u meču 18. kola La Lige.

Jasno je da je kraljevski klub bio favorit u ovom meču, ali težak teren je bio problem za oba tima, te je na kraju ova utakmica završena bez golova.

U Realu su bijesni na La Ligu što se meč nije odgodio jer je snježna oluja pogodila veći dio Španije. Oni su u petak jedva doputovali u Pamplonu, a sinoć je teren bio u zaista lošem stanju.

Na kraju je kraljevski klub odlučio da i sinoć ostane u Pamploni jer nije bilo uslova da se vrate avionom u Madrid. Očekivali su da će to biti danas, ali ni od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Reala i večeras će prenoćiti u Pamploni jer nema uslova za slijetanje aviona na madridski aerodrom zbog snijega koji je napravio veliki haos. Sada je plan da putuju u ponedjeljak za Malagu jer se već moraju spremati za meč Superkupa protiv Athletic Bilbaa.

Oni taj meč igraju u četvrtak, ali je odlučeno da je najbolje da odmah putuju za Malagu i da se ne vraćaju u Madrid zbog vremenskih neprilika. Igrači nisu oduševljeni takvom odlukom jer će neočekivano provesti najmanje sedam dana na "gostovanju" i sigurno je da to niko nije očekivao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Za 10 miliona evra godišnje ne vidim problem.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi