Šabić potpisao za Široki Brijeg

Stiglo prvo pojačanje i na Pecaru · Zvanično

Endin Čaušević

NK Široki Brijeg angažovao je novo pojačanje pred drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Klub s Pecare je danas potvrdio da je stiglo novo pojačanje, a riječ je o Miji Šabiću koji u bh. klub stiže iz Varaždina.

U prošloj sezoni nosio je dres NK Croatia Zmijavci i bio najbolji strijelac te jedan od ponajboljih igrača Druge HNL. U 18 utakmica zabio je 12 golova i upisao tri asistencije.

"Došao sam u klub s tradicijom i bogatom poviješću i sigurno sam sretan zbog dolaska. Već poznajem dosta novih suigrača, a tu je i moj dobri prijatelj Zvonimir Begić s kojim sam dijelio svlačionicu u NK Croatia Zmijavci i koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Imamo mladu i talentiranu momčad, dobro stojimo na tablici i siguran sam kako možemo ostvariti zacrtane ciljeve, odnosno izboriti Europu", rekao je Šabić.

Ovaj 26-godišnji veznjak ponikao je u Splitu, a još je igrao za Croatia Zmijavci, Rudeš, Zmaj Makarske i Varaždin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.