Šabić potpisao za Široki Brijeg

Stiglo prvo pojačanje i na Pecaru

7

Komentari (7)

atomskimrav
Oni su od osnivanja ustaski klub, pa i u hrvatskoj igraju ljudi razlicitih vjerskih i nacionalnih opredjeljenja ali u Lištici je vrijeme stalo, tamo to nece zaziviti. Vjerovatno misle da su veci hrvati ( citaj u....e) i od Pavelica, Tuđmana...
Deda3003992
U lištici nikad vrijeme nije ni krenulo, bolesni umovi nema se tu šta objašnjavat.
Deda3003992
Mislio sam da ste doveli bošnjaka kad vidjeh ovo prezime u podnaslovu, al gdje ćrte vi bošnjaka dovesti prije će se klub ugasiti
Deda3003992
Babe katolički klub? Kako misliš katolički? Kako katolici onda dovode pravoslavce u klub? Kako može neko normalan i umno zdrav u statut kluba takvo nešto da ubaci. U nogometu postoje igrači djele se na amaterske profesionalne i vrhunske a ne katolike, pravoslavce, muslimane, ateiste itd itd. Nemam ništa protiv katolika, pravoslavaca, muslimana ateista itd, ali vi 'hrvati' iz hercegovine brate niste normalni imate neki poremećaj nešto što cijelom svijetu nije logično vama jeste. Kako podnosite da vaš katolik ode u Borac a ne ostane vjeran Bogu i hrvatima?
rodjak
ta njihova politika se kosi sa evropskim vrijednostima i sa UEFA i FIFA standardima.Zamisli sada da se osnuje neki klub koji kaze ovdje mogu samo igratri bijelci,i crcima nema sanse da udju u klub (i obratno) kako bi svijet gledo na jedan takav klub .Segregacija po religioznoj pripadnosti je fashizam i takav klub nema neku veliku buducnost to je sigurno .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.