Dalibor Šilić napustio NK Široki Brijeg!

Podnio neopozivu ostavku

Dalibor Šilić napustio NK Široki Brijeg!

Samir Mlaćo

Dalibor Šilić više nije sportski direktor NK Široki Brijeg.

Naime, legendarni kapiten Širokobriježana je odlučio da podnese neopozivu ostavku.

"Zahvaljujem se predsjedniku, dopredsjednicima i članovima Upravnog odbora, svim trenerima i igračima i drugom osoblju te svim istinskim navijačima s kojima sam imao vrlo korektan odnos u razdoblju koje sam proveo na Pecari. Ovo je moj klub i uvijek će tako biti. Ovdje sam proveo punih 18 godina, 11 godina kao igrač i sedam kao sportski direktor. Došlo je do određenog zasićenja i stiglo je vrijeme za odlazak. Plan je bio promovirati mlade igrače i igrati kvalifikacije za europska natjecanja. Vjerujem kako smo, unatoč određenim problemima, uspjevali ispunjavati naše ciljeve, osim u prethodnoj sezoni koja je naprasno prekinuta", kazao je Dalibor Šilić na odlasku.

Široki Brijeg su napustili Mateo Marić, kapiten Dino Ćorić, te Marko Pervan i Toni Jović, što govori da situacija na Pecari nije dobra pred drugi dio sezone. Ipak, Šilić ističe da klub ne treba brinuti za budućnost.

"Klub ne treba brinuti za svoju budućnost. Ima dovoljno ljudi koji vole ovaj klub i on će sigurno ostati u vrhu bh. nogometa. Ovaj klub uz svoje prijatelje i sponzore može samo rasti i ići na višu razinu. Sada se planiram dobro odmoriti, a onda i nastaviti s edukacijom za posao kojim sam se bavio posljednjih nekoliko godina, ali klubu ću uvijek ostati na raspolaganju", poručio je Šilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg zahvalio mu se putem zvanične stranice.

"Našem dugogodišnjem kapetanu i igračkoj legendi zahvaljujemo na svim golovima, asistencijama, uspjesima i, u konačnici, svemu učinjenom u klubu u kojem je ostavio duboki trag", stoji u poruci.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi