Ćorić na oproštaju od Širokog Brijega: Kako dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?

Danas potpisuje za FK Borac

Ćorić na oproštaju od Širokog Brijega: Kako dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?

S. Mlaćo

Sada već bivši kapiten Širokog Brijega Dino Ćorić karijeru nastavlja u redovima banjalučkog Borca.

Transfer se desio neočekivano, no jasno je da je Borac dobio veliko pojačanje.

Ćorić je legenda Širokobriježana, ali došlo je vrijeme za rastanak. Od kluba sa Pecare oprostio se izjavom za zvaničnu stranicu.

"Kako dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?! Jednostavno ne pronalazim riječi kojima bih opisao razdoblje provedeno u matičnom klubu. Ne mogu i ne želim nikoga posebno izdvajati – želim izreći samo jedno veliko hvala svima koji ovaj klub nose u srcu, onim pravim, istinskim navijačima i simpatizerima. Hvala za sve uspone i padove kroz koje smo zajedno prolazili i uz koje sam se i izgrađivao svih ovih godina. Ipak, jedno posebno hvala mojoj obitelji koja mi je bila i ostala najveća podrška u životu. Odlučio sam okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom, nego samo doviđenja“, poručio je Dino Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni upisao je 19 nastupa za NK Široki Brijeg u prvenstvu i kupu te postigao tri pogotka i dodao dvije asistencije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi