Foto: EPA

Naš košarkaš zanimljiv još jednom euroligašu

I Anadolu Efes zainteresiran za dovođenje Džanana Muse

Nakon dvogodišnje NBA avanture Džanan Musa na povratku je u Europu.

Nakon prvotnog interesa koji je za Musu pokazao španjolski prvak Baskonia koju s klupe predvodi Duško Ivanović bivši izbornik bh. reprezentacije, već sada su se počeli javljati i drugi klubovi iz Eurolige.

Kako piše ugledni košarkaški portal Sportando Musu bi u svojim redovima rado vidio i Anadolu Efes, ekipa koja je u prošloj sezoni Eurolige žarila i palila po europskim dvoranama. Anadolu Efes ima fantastičnu momčad, no ove sezone to ne ide tako glatko kao u prošloj, no ekipa Ergina Atamana i dalje je opasna i nikako je ne treba otpisati iz priče o borbi za naslov pobjednika Eurolige. Sigurno je da bi Džanana Musu u Efesu dočekao vrhunski trener, ali i vrhunski suigrači te konkurencija koja bi ga sigurno napravila kvalitetnijim igračem.

Ono što je za pretpostaviti je da će interesa za našeg košarkaša sigurno biti još. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.