Euroligaški klub kontaktirao Džanana Musu

Vraća se u Evropu

Euroligaški klub kontaktirao Džanana Musu

A. Čaušević

Džanan Musa će nakon dvogodišnje avanture u NBA ligi nazad u Evropu. 

Musa je u novembru tradeovan u Detroit Pistonse koji su ga otpustili krajem prošle godine te će bh. košarkaš nazad u Evropu.

Prvi interes za Musu pokazao je euroligaški klub. Riječ je o Saski Baskoniji koju s klupe predvodi Duško Ivanović, nekadašnji selektor BiH.

Ostaje da se vidi da li će ispipivanje terena na kraju donijeti i konačni dogovor što bi značilo i ispunjenje Musinog cilja jer ima namjeru igrati u Euroligi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Musa je u NBA ligu stigao 2018. godine. Izabran je kao 29. pik drafta od strane Brooklyn Netsa za koje je i igrao u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Nastupio je u ukupno 45 utakmica za dvije sezone. Prosječno je bilježio nešto više od četiri poena po meču, a dobar dio vremena je proveo u Long Island Netsima.

Top Komentari

WOLF20
Kao sto sam ranije govorio samo Baskonia
5 0
Armin29
Katalonija samo
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi