Povratak na Apenine

Mario Mandžukić novi fudbaler AC Milana · Zvanično

Haris Zilić

Hrvatski napadač, Mario Mandžukić zvanično je novi fudbaler AC Milana.

Milanski klub je već na društvenim mrežama objavio sliku Mandžukića sa dresom Milana, a Super Mario je zadužio broj 9.

Posljednji klub u kojem je Mandžukić nastupao bio je katarski Al Duhail, a prije toga nosio je dres Juventusa, Atletico Madrida, Bayerna, Wolfsburga, Dinama, Zagreba, dok je karijeru počeo u Marsoniji iz Slavonskog Broda.

Mandžukić bi trebao predstavljati odlično pojačanje za Rossonere u borbi za titulu prvaka Italije, a zanimljivo će biti kako će sarađivati u napadu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U narednim danima trebali bi se zvanično znati i svi detalji oko Mandžukićevog transfera u redove sedmerostrukog prvaka Evrope.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.