Ibrahimović se žestoko svađao s protivnikom, uhvatio se i za međunožje
FOTO: Epa

Varnice na Sardiniji

Ibrahimović se žestoko svađao s protivnikom, uhvatio se i za međunožje

S. Mlaćo

U 18. kolu Serije A, Milan je kao gost savladao Cagliari sa 0:2, a junak Rossonera ponovo je bio sjajni Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač je postigao dva gola u sedmoj minuti iz penala i u 52. minuti na asistenciju Calabrije. Ibrahimović je s novim golovima stigao do cifre od 12 pogodaka u ovoj sezoni Serije A.

Ibrahimović je i u ovom meču imao svoj show i svađu sa protivničkim igračima. U glavnoj ulozi je bio Diego Godin s kojim je Ibrahimović imao žestoku raspravu. Nakon nekoliko "sočnih" riječi, Ibrahimović se u jednom momentu uhvatio i za međunožje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Primitivac zesci...
4 9
Bulle
Hajvan, fudbal na stranu al je hajvanče žešće **** majku sudiji sinoć, fata se za muda....primitivizam, provokator...
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti