Pioli bi da Milan gostuje u Sarajevu, ali je polupao lončiće
Foto: EPA

Nevjerovatan gaf trenera Rossonera

Pioli bi da Milan gostuje u Sarajevu, ali je polupao lončiće

S. Grebović

Šef struke Milana Stefano Pioli sinoć je na konferenciji za medije nakon meča sa Cagliariem imao jedan veoma zanimljiv gaf.

Milanezi su sa dva gola Zlatana Ibrahimovića sinoć rutinski slavili na gostovanju kod Cagliaria čime su se dodatno učvrstili na liderskoj poziciji u Seriji A.

Rossoneri sada imaju 43 boda, tri viđe od prvog pratioca i gradskog rivala Intera, devet više od Napolija i Rome, te čak deset od Juventusa tako da u odličnom raspoloženju dočekuju nastavak sezone.

Osim obaveza u Seriji A, Milana čekaju obaveze i u Evropi, tačnije u Evropskoj ligi gdje će u nokaut fazi igrati protiv beogradske Crvene zvezde.

Taj susret je na rasporedu za malo manje od mjesec dana, tačnije 18. februara, a ako pitate Stefana Piolija pomenuti susret se ne igra u Beogradu, već u Sarajevu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Ma to mu Ibra rekao da tako kaže, Ibra može otići od Bosne ali Bosna ne može od Ibre!
7 5
BosnianKingdom
**** nam se za Zvezdu i njihove cetalje na sjeveru, kurcili se bili pa smo ih isfikali ispred Holiday In-a, vidjet cemo te njihove vjerne navijače kad ne bude Zvezda prva na tabeli, i ovako gledam Partizan najvecu posjetu ima, a nesto pricaju a Bg ima stanovnika ko tri Sarajeva, kad pogledas jedino za derbi im pun stadion, podvuci crtu i prosjek im je manji nego na Grbavici
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi