Ni Zidane se nije proslavio

Video pred početak produžetaka izazvao bijes navijača Reala: Šetanje po terenu i smijanje

Endin Čaušević

Navijači Real Madrida su žestoko kritikovali igrače svog tima nakon poraza od trećeligaša Alcoyana i ispadanja iz Kupa kralja.

Real je sinoć doživio šokantan poraz na gostovanju kod Alcoyana koji je slavio sa 2:1 nakon produžetaka.

Za Kraljeve nije prvi put da ispadaju od niželigaša, ali ovaj poraz je itekako zabolio navijače ovog kluba. Zinedine Zidane i igrači Reala su dobili žestoke kritike zbog načina svoje igre i činjenice da su previše opušteno ušli u meč.

Igrači Reala nisu ozbiljno shvatili svog sinoćnjeg protivnika i mislili su da je plasman u narednu rundu samo pitanje formalnosti. No, Alcoyano je pokazao nevjerovatnu snagu i nakon produžetaka pobijedio je sa 2:1.

Video koji je posebno naljutio navijače Reala snimljen je pred početak produžetaka, a u centru pažnje bili su Marcelo i Isco koji su se šetali po terenu i smijali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očito je da su mislili da će u produžetku slomiti protivnika, ali su na kraju dobili šamar koji će pamtiti. Tokom pauze pred produžetke nije se proslavio ni Zidane koji igračima uopšte nije dao nikakve instrukcije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.