Florentino Perez već ima zamjenu za Zidanea?
Foto - EPA

Argentinac mu je prvo rješenje

Florentino Perez već ima zamjenu za Zidanea?

M. Šljivak

Zinedine Zidane sve se češće povezuje sa odlaskom iz Real Madrida.

Francuski stručnjak ove sezone ima dosta problema na klupi Kraljeva. Već su ostali bez borbe za dva trofeja i sve se više spominje da bi Zidane mogao dobiti otkaz.

Marca navodi da bi na kraju sezone Zidane mogao otići, ali lako bi se moglo desiti da ode i ranije, ako se nastavi serija loših rezultata.

Florentino Perez navodno već ima čovjeka kojeg bi želio vidjeti na klupi umjesto Zidanea. To je sjajni trener River Plate Marcelo Gallardo.

Argentinski mediji tvrde da je Gallardo prva želja Pereza za klupu Reala. Ipak, za sada nema nekih konkretnih dokaza da je ova informacija tačna, ali neće biti čudo ako Gallardo nastavi karijeru u Evropi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On na zaista sjajan način vodi River Plate. Na klupi je od 2014. godine i osvojio je brojne trofeje, među kojima su i dva trofeja Copa Libertadores.

U karijeri je još vodio urugvajski Nacional, a kao igrač je pored ovog tima, te Rivera, igrao za DC United, PSG i Monaco.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Na prvu pomisli Sinan Sakic :'D
3 1
Mele
Real treba i Pereza da smjeni, Zidanea i ekipu da pomladi, ovako vise tesko da se sta osvoji.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi