Perez donio odluku šta će biti sa Zidaneom

Ostaje na klupi Kraljeva

Perez donio odluku šta će biti sa Zidaneom

E. Čaušević

Real Madrid sinoć je doživio šokantan poraz od trećeligaša Alcoyana i tako se oprostio od Kupa kralja za ovu sezonu.

Kraljevski klub je poražen u gostima nakon produžetaka sa 2:1 što je najveća senzacija ovogodišnjeg izdanja Kupa kralja.

Odmah nakon ove utakmice počelo se špekulisati o tome da će Zinedine Zidane dobiti otkaz jer Real Madrid ove sezone igra daleko ispod svih očekivanja.

Pojedini treneri počeli su se povezivati s Real Madridom, ali ugledna Marca piše da od toga neće biti ništa. Florentino Perez ne želi da pravi ishitrene odluke iako je svjestan da se ekipa nalazi u teškoj situaciji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, čelnici kluba odlučili su da će Zidaneu pružiti podršku i da će on sigurno ostati na klupi Reala do kraja ove sezone.

Zidane će se boriti u La Ligi i Ligi prvaka za trofeje, ali bez obzira kako na kraju prođe na ljeto će vjerovatno napustiti kraljevski klub. No, čini se da je njegovo mjesto barem sada još uvijek sigurno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi