Zna se šta igrači žele

Džeko kao kapiten postavio zahtjev Fonseci!

Admin Čaušević

Roma je prije nekoliko dana ispala iz Kupa Italije, a u tom meču je klub iz Rima pokazao i određenu dozu amaterizma zbog šest izmjena. 

Odgovoran za to je bio Gianluga Gombar kojer je nakon toga udaljen s treninga prvog tima što je potreslo prvotimce Vučice.

Prije jutrošnjeg treninga Edin Džeko i Lorenzo Pellegrini su imali dugačak razgovor, a Dijamant kao kapiten postavio je jasan zahtjev ispred Fonsece.

Naime, Džeko je tražio da se Gombar vrati na poziciju team menadžera nkon što je jučer pozdravio osoblje i napustio trening kamp u Trigoriji.

Podsjećanja radi u 95. minuti utakmice protiv Spezije Roma je napravila šest izmjenu što je protivno pravilima. Spezija je meč dobila s 2:4, a da nije bilo tako Vučica bi izgubila za zelenim stolom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.