Fonseca dobio još jednu šansu, ali u Romi već pronašli njegovu zamjenu

Čeka se novi okršaj protiv Spezije

Fonseca dobio još jednu šansu, ali u Romi već pronašli njegovu zamjenu

E. Čaušević

Roma je sinoć doživjela šokantan poraz na svom terenu od Spezije sa 4:2 nakon produžetaka, te se oprostila od ovogodišnjeg izdanja Kupa Italije.

Vučica je svoj put u ovom takmičenju završila već u osmini finala iako su sinoć bili apsolutni favoriti u ovom okršaju.

Za Romu je ovo novi udarac nakon poraza u gradskom derbiju od Lazija, a na meti žestokih kritika našao se trener ovog tima Paulo Fonseca. Pojedini italijanski mediji objavili su da mu je stolica itekako uzdrmana te da je otkaz već spreman.

S rimskim klubom povezuje se Max Allegri koji je već neko vrijeme bez posla, ali iz Rome ne žele da komentarišu takve špekulacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz kluba su samo poručili da Fonseca ima njihovo povjerenje, ali jasno je da je strpljenja sve manje. Gianluca Di Marzio je objavio da će u Romi sačekati meč u Seriji A za vikend također protiv Spezije, a u slučaju poraza teško da će se Fonseca ovaj put spasiti.

Da li će Allegri biti novi trener Edina Džeke i društva ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

K79
Dobar trener, izvlači maksimum iz ove ekipe, realno to je to 5-6 pozicija
1 0
ako1986
Definitivno i kad bi ostali na 4 mjestu to bi bilo za svaku pohvalu za trenera obzirom da ima mozda 3 ili 4 igraca a ostalo manekene....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi