Roma ne može dobiti trenere koje želi, pa će biti eksperimenata
Foto - EPA

Fonseca pred otkazom

Roma ne može dobiti trenere koje želi, pa će biti eksperimenata

Midhat Šljivak

Paulo Fonseca mogao bi već nakon vikenda napustiti klupu Rome.

To će se sigurno desiti ako Vučica ponovo napravi kiks protiv ekipe Spezije, baš kao što su to napravili u Kupu Italije.

Fonseci se opasno trese stolica. Ako dođe do novog kiksa više mu spasa neće biti i on će dobiti otkaz.

A kako tvrde italijanski mediji dvojica su kandidata za klupu rimskog tima. To su Massimiliano Allegri i Maurizio Sarri.

Ipak, nijedan od njih nema namjeru da preuzme tim u toku sezone, pa bi rukovodstvo Rome moralo da nađe način da ih nagovori. Obojica su još uvijek pod ugovorima sa Juventusom koji im isplaćuje novac zbog otkaza koje su dobili i trebat će se desiti pravo čudo da neko od njih tim preuzme baš sad.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Moguće je da će neko od njih sjesti na klupu od ljeta, a Roma će u tom slučaju potražiti privremeno rješenje, te se i tu spominju dva imena Luciano Spalletti i Walter Mazzarri.

Roma je trenutno četvrta na tabeli Serije A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi