Foto - EPA

Dejan Lovren otkrio priču

"Klopp ga je pitao šta vozi i šta mu je na ruci - Narednog dana nije bilo ni Mercedesa, a ni Rolexa"

Midhat Šljivak

Nekadašnji igrač Liverpoola Dejan Lovren otkrio je nevjerovatnu priču o Jurgenu Kloppu i jednom mladom igraču kojeg nije želio imenovati.

Lovren je istakao da se ova situacija desila u predsezoni 2017. godine:

"Ipričat ću vam jednu priču. Prvi dan predsezone u ekipu je došao jedan 18-godišnjak. Neću ga imenovati, ali došao je sa Mercedesom i zlatnim Rolexom oko ruke", počeo je priču Lovren i zatim je citirao razgovor Kloppa sa mladim igračem.

Klopp: Sa kakvim automobilom si došao?

Igrač: Sa Mercedesom.

Klopp: Šta ti je to na ruci?

Igrač: Rolex.

Klopp: Koliko si utakmica odigrao za prvi tim?

Igrač: Nijednu.

Lovren je zatim nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kako se priča završila? Narednog dana je došao bez sata i u normalnom automobilu", otkrio je hrvatski fudbaler.

Klopp je jedan od najboljih trenera svijeta. U Liverpoolu će ostati legenda jer im je nakon 30 godina donio titulu prvaka, a njegove metode rada su poprilično drugačije od drugih trenera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.