Ne prestaje Liverpoolova noćna mora: Ovaj podatak ne pamte ni najstariji navijači Redsa
FOTO: EPA

Nevjerovatan podatak

Ne prestaje Liverpoolova noćna mora: Ovaj podatak ne pamte ni najstariji navijači Redsa

H. Zilić

Liverpool je u ozbiljnoj krizi.

Redsi su novi "šamar" dobili sinoć, kada je Burnley slavio rezultatom 0:1, čime je prekinuta serija Liverpoola od skoro četiri godine bez poraza na Anfieldu.

To nije toliko teško palo navijačima Redsa, koliko činjenica da su ove sezone blizu još jednog negativnog rekorda.

Naime, Liverpool tačno 440 minuta nije zabio gol u Premiershipu u posljednjih pet mečeva. Ovako nešto ne pamte ni najstariji navijači diva sa Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaista nevjerovatan podatak kada se uzme u obzir kakav napad imaju Redsi sa Salahom, Firminom i Maneom.

U narednom kolu očekuje ih derbi sa Tottenhamom, koji dolaz i u najgorem mogućem trenutku za Kloppovu ekipu, ali i utakmice gdje bi mogli eventualnim trijumfom promijeniti ovaj negativan ritam.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi