Klopp: Glupo je pričati o tituli
FOTO: EPA

Redsi u krizi

Klopp: Glupo je pričati o tituli

Haris Zilić

Liverpool je porazom od Burnleya 0:1 nastavio krizu rezultata.


Nakon prespavane noći, Jurgen Klopp je u izjavi za britanske medije rekao kako bi u ovoj situaciji bilo glupo pričati o tituli prvaka Engleske.

"Moramo više da se trudimo. Valjda smo sada svjesni toga. Ovo je bio ozbiljan šamar u lice. Nakon ove četiri utakmice gdje nismo postigli pogodak, mislim da bi glupo bilo govoriti o tituli", rekao je Klopp, a zatim dodao:

"Teško je ovakve stvari objasniti. Ovo su oni trenuci kada ste bespomoćni. Sve prođe, pa i ovo. Moramo izaći jači iz svega ovoga. Savladate Crystal Palace 0:7, zatim dobijete ovakve udarce."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi