Oporavio se

Rashford igra protiv Sheffielda

Edmir Škorić

Marcus Rashford se povrijedio u duelu s Liverpoolom u nedjelju u FA kupu, ali biće spreman za duel sa Sheffield Unitedom.

Manchester United je u sjajnom meču izbacio Liverpool iz FA kupa i igra sve bolje i bolje kako sezona odmiče, a sljedeći rivla bi Vragovima trebao da bude "lagan plijen".

Ole Gunnara Solskjaera raduje što će protiv otpisanog Sheffielda moći da računa i na Rashforda, svog ponajboljeg igrača.

United sutra navečer dočekuje Sheffield na Old Traffordu, a trenutno je s 40 bodova lider Premier lige, no ima i utakmicu više od drugoplasiranog Manchester Cityja, koji ima dva boda manje.

"U konkurenciji je za sastav protiv Sheffielda. Malo je izrvnuo koljeno, ali trenirao je i sve je u najboljem redu", rekao je Solskjaer nakon što su ga upitali da li će engleski napadač igrati protiv Sheffielda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.