Solskjaer je krivac za Fernandesov gol: Ranije mu nisam dopuštao da ostane, ali jučer je vježbao
Foto - EPA

Ostao da vježba slobodne udarce

Solskjaer je krivac za Fernandesov gol: Ranije mu nisam dopuštao da ostane, ali jučer je vježbao

M. Šljivak

Bruno Fernandes zabio je pogodak za pobjedu Manchester Uniteda nad Liveproolom u FA Kupu.

Crveni đavoli su slavili sa 3:2, eliminisali su velikog rivala, a pobjednički gol portugalski fudbaler zabio je iz slobodnog udarca.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer otkrio je da je Bruno jučer ostao duže na treningu kako bi vježbao izvođenje slobodnih udaraca.

"Znao je da neće danas startovati, pa je imao nešto više vremena da vježba slobodnjake. Ranije mu to nisam dopuštao, ali jučer je ostao 30 do 45 minuta sa rezervama kako bi vježbao izvođenje slobodnjaka. Upalilo je", rekao je Solskjaer.

Fernandes je tako izbavio najvećeg rivala i ostavio je United u borbi za još jedan trofej.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi