Pregovori se nastavljaju

Završen sastanak čelnika Intera i Rome oko Edina Džeke

Endin Čaušević

Čelnici Rome i Intera održali su danas sastanak u Milanu, a glavna tema bio je Edin Džeko.

Inter je zainteresova da dovede Džeku u finišu prelaznog roka nakon što ga je Paulo Fonseca prekrižio u rimskom klubu. Inter i Roma pokušavaju da dogovore razmjenu igrača u koju će biti uključeni Džeko i Alexis Sanchez.

Pregovori su uveliko u toku, a u Milanu su se večeras sastali sportski direktori ovih klubova Piero Ausilio i Tiago Pinto koji su pričali o razmjeni Džeke i Alexisa.

Najveći problem je što bi Inter finansijski lošije prošao zbog Džekine plate jer trenutno manje plaćaju Alexisa iako oni imaju skoro iste plate u svojim klubovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastanak Ausilija i Pinta je završen u večernjim satima, a obojica su odbila da daju izjave prisutnim novinarima.

Jasno je da se pregovori nastavljaju, te će biti zanimljivo vidjeti da li će Roma i Inter na kraju naći zajednički jezik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.