Ističe mu ugovor s Realom

Pochettino otvoreno zove Ramosa da dođe u PSG

Endin Čaušević

Sergio Ramos će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Real Madrid.

Ramos već 16 godina igra u dresu kraljevskog kluba, te je i dalje jedan od najvažniji igrača u ekipi. No, kako stvari stoje na ljeto će napustiti Real i to kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor.

Iskusni defanzivac nije postigao dogovor s Realom oko nastavka saradnje i kako stvari stoje na kraju ove sezone će nakon 16 godina napustiti Kraljeve.

Već neko vrijeme se špekuliše da će Ramos potpisati za PSG, a o njegovom mogućem dolasku govorio je i trener francuskog tima Mauricio Pochettino.

"Ramos bi došao u sjajan klub koji uvijek želi da bilježi pobjede. PSG je jedan od velikih klubova u svijetu fudbala", poručio je Pochettino koji je čini se otvoreno pozvao Ramosa u PSG.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.