Real trojici neće ponuditi nove ugovore
Foto - EPA

Klub je već odlučio

Real trojici neće ponuditi nove ugovore

Midhat Šljivak

Madridski Real odlučio je kako neće ponuditi nove ugovore trojici fudbalera.

Marcelo, Isco i Gareth Bale ostaju bez ugovora na ljeto 2022. godine. Klub je već odlučio kako im neće ponuditi nastavak saradnje i oni će napustiti ekipu po isteku ugovora.

Naravno, postoji mogućnost da neko od njih bude i prodat u narednom periodu, ali o tome će se odlučivati ako ponude dođu.

Najduži borav u Madridu ima Marcelo. Iskusni brazilski bek je od 2007. godine član Kraljeva i odigrao je 517 utakmica za klub.

Isco je stigao 2013. godine i ima 321 nastup, a Gareth Bale, koji je trenutno na posudbi u Tottenhamu je također stigao iste godine i nastupio je u 251 utakmici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je očigledno krenuo u promjene u narednim godinama, a već ovog ljeta postoji mogućnost odlaska kapitena Sergija Ramosa sa kojim za sada nema dogovora o produžetku saradnje.

Trenutno je sa klubom jednogodišnje produženje ugovora potpisao Luka Modrić,a nakon toga će vjerovatno i on napustiti Real.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Isco hajde u Bayern MiaSanMia
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi