Benzema putem Twittera dao do znanja saigračima da stižu promjene

Želi da izvodi slobodnjake

Benzema putem Twittera dao do znanja saigračima da stižu promjene

Endin Čaušević

Karim Benzema je objavio zanimljiv video na Twitteru zbog kojeg je čini se najavio neke promjene u Real Madridu.

Naime, Benzema je objavio video dok je još igrao u dresu Lyona kada je zabio gol iz slobodnjaka. Francuz dosta dobro izvodi slobodne udarce, ali pored Cristiana Ronalda jednostavno nije mogao da dođe do izražaja u Realu.

Ipak, čini se da je Benzema odlučio da konačno izvodi slobodnjake i španski mediji vjeruju da je on to potvrdio objavom videa na Twitteru.

Nakon što je Ronaldo napustio klub igrači Real Madrida izveli su 51 slobodan udarac i dali su samo tri gola. Golove su dali Gareth Bale, Dani Ceballos i Sergio Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je od toliko slobodanjak samo jednom šutirao i dao je do znanja saigračima da sada to želi mnogo češće da radi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi