Kontakti uspostavljeni

Muhamed Bešić blizu potpisa za Panathinaikos

Haris Zilić

Muhamed Bešić bi u narednoj polusezoni napokon mogao zaigrati ozbiljan fudbal, nakon loših epizoda u Engleskoj.


Grčki portal trifilara.gr prenosi vijest da je grčki velikan Panathinaikos krenuo u lov na Bešića. Navodno su kontakti uspostavljeni, a Bešić bi se Zelenim iz Atine mogao pridružiti do kraja januara.

Panata je trenutno na petoj poziciji u prvenstvu. U borbi je za Evropu, a problem im je zadala povreda Dimitriosa Kourbelisa, koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Upravo sa Bešićem žele da dobiju potrebnu čvrstinu na sredini terena.

Naš fudbaler je član Evertona. Govorilo se o posudbama u neke klubove u Championshipu, ali od toga ništa. Nakon prošlosezonske posudbe u Sheffield United, gdje se također nije naigrao, Bešić je prebačen u U23 Evertona i sve je izglednije da će promijeniti sredinu.

Grčki klub je bio trenutno najkonkretniji, a da li će Bešić obući zeleni dres, saznat ćemo u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.