Everton još uvijek uzaludno pokušava da se riješi Muhameda Bešića
Foto - EPA

Bez ponuda za bh. veznjaka

Everton još uvijek uzaludno pokušava da se riješi Muhameda Bešića

M. Šljivak

Ekipa Evertona pokušava svim silama da se riješi bh. fudbalera Muhameda Bešića.

Ovaj 28-godišnji veznjak već mjesecima ne igra. Carlo Ancelotti ne računa na njega i tim sa Goodisona želi da se oslobodi njegovog ugovora šest mjeseci prije isteka.

Međutim, interesa za bh. veznjaka nema. Nijedan tim za sada nije poslao nikakvu konkretnu ponudu za Bešića koji zarađuje 45.000 funti sedmično u timu iz Liverpoola.

Ipak, finiš prelaznog roka uvijek donese neko iznenađenje u Engleskoj. Vidjet ćemo hoće li Bešić promijeniti klub ili će do kraja sezone samo trenirati sa ostatkom ekipe Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešić je od 2014. godine član Evertona. Nije se međutim previše naigrao u dresu Karamela. Mučile su ga povrede, a išao je i na posudbe u Middlesbrough i Sheffield United.

Za tim sa Goodisona je odigrao ukupno 56 utakmica.

Top Komentari

Barbarez9
Dok je igrao srcem za BIH bio je dobar, sad pljujete po njemu ...
5 1
kostro
Zar taj igrac jos postoi???
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti