9

Komentari (9)

GAZIJASAISTOKA_
Od Panathinaikosa je ostalo samo IME..isti slucaj je i sa Muhamedom...ali sretno Muha, salji starom PINKU, da se ne bruka po Srebreniku..
user1585249870
Toliko je dobar da je u svakom klubu igrao sve utakmice... ha, ha, ha, ha
Eno30
Dobar je Besa i dobro je da moze uopste biti koncentrisan na fudbal pored onakvog oca pene. Nadam se Besa da ces vratit formu bekadasnju i da te vidimo aBd u reprezentaciji. Puno srece care u novom klubu
Darkwood
Dosta je i bilo, ovo je super za muhu. Sad nemoj da blentavis, vrati se na nivo i eto te krajem 2021 ponovo u reprezentaciji. Muha nije los igrač momci moji. Važno je da igra.
MethodMan
E moj muha sta ti uradi luda glava s karijere Messija i Balea si trpo u dzep mogo si bit igrač svjetske klase... Isti slucaj sa Spahicem
ljoze_ono_na
Iz crne hronike: Meho Besic uhapsen u Atini zbog napada na Nikolisa Palounisa nakon sto su se sporjeckali oko prava na prvenstvo prolaza u kruznom toku.
Cimirot.FP
Beška je odradio ovih par godina radi para što bi svako i iskoristio takvu priliku i ne serite sa komentarima molim vas,kao vi bi odbili tolike pare aj ba ne lupetajmo. Čovjek sebi obezbjedio pare za tri života.Sad nek igra iz volje gdje hoće,uz malo truda on će brzo ponovo u neku jaku ligu poput Serije A ili Bundeslige.
Adnanos
Njosa
ma nek igra, imace on volju da se docepa veceg ugovora.. ako ga zaradi, lagano opet 5 godina lezanja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.