Neće biti kapiten u budućnosti

Edin Džeko predaje kapitensku traku!

Edmir Škorić

Edin Džeko vraća se u sastav Rome, bit će na raspolaganju treneru za duel s Juventusom, ali gubi ulogu kapitena, javljaju mediji u Italiji.

Bh. napadač nije igrao na prethodne dvije utakmice protiv Spezije i Verone jer je bio u svađi s trenerom Paulom Fonsecom, no čini se da se situacija poboljšala.

Edin je pozvan za duel s Juventusom i vjeruje se da će biti na klupi, ali odluka je da mu se oduzme kapitenska traka, koji je ponosno nosio.

U Romi su zaključili da je za sve najbolje da se Fonseca i Edin pomire i da samo tako klub može da se nada plasmanu u Ligu prvaka, što je i ove sezone cilj na Olimpicu.

Lorenzo Pellegrini bi trebao zadužiti kapitensku traku, ali pošto je suspendovan za duel s Juventusom, neko treći će je nositi na ruci, a umjesto Džeke Borya Majoral će igrati od prve minute u napadu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.