Edin Džeko je jutros konačno saznao dobre vijesti

Dobio dozvolu da trenira s ostatkom tima

Edin Džeko je jutros konačno saznao dobre vijesti

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko ostao je u Romi iako je bilo špekulacija da bi u januaru mogao napustiti klub.

Prethodnih desetak dana Džeko je bio jedna od glavnih tema italijanske javnosti nakon što je imao sukob s Paulom Fonsecom. Portugalac je udaljio Dijamanta iz prvog tima, te je prethodna dva susreta Rome pratio s tribina.

Iako se uveliko špekulisalo da Džeko napušta Romu na kraju je ipak ostao na Olimpicu. Mnogi vjeruju da je takva odluka donesena jer će Max Allegri na ljeto preuzeti klupu Rome, te je navodno izrazio želju da Džeko ostane.

Corriere dello Sport objavio je jutros da Džeko i Fonseca danas imaju sastanak jer su čelnici kluba poručili da moraju izgladiti odnose za dobrobit Rome.

Čini se da stvari idu u dobrom smjeru jer je novinar italijanskog Sky Sporta, Angelo Mangiante, objavio da se Džeko danas konačno priključio treninzima s ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao što je poznato Džeko je prethodnih dana trenirao odvojeno od tima jer je Fonseca tako želio, ali se bh. napadač danas konačno priključio ostatku ekipe. To su sigurno dobre vijesti i za nadati se da će se Dijamant ubrzo vratiti i u početni sastav Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
A jel iduća 3 sata presudno? ??????????????
0 3
Slobodas
Može li još informacija o Edinu ? Nešto ste dns usitnili nije bilo 20 od jutros
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi