"Roma je idealan klub da dalje napredujem kao fudbaler"

Reynolds stigao iz Dallasa

"Roma je idealan klub da dalje napredujem kao fudbaler"

Endin Čaušević

Bryan Reynolds jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Rome.

Reynolds je u rimski klub stigao iz Dallasa i odabrao je Romu iako je za njega interes pokazalo još nekoliko evropskih klubova.

Ovaj 19-godišnjak je za vikend pratio meč s tribina protiv Spezije, a društvo mu je pravio Edin Džeko koji ga je kapitenski upoznao s onim što ga očekuje na Olimpicu.

Nakon što je potpisao ugovor s Vučicom ovaj fudbaler je priznao da je brzo shvatio da je ovo idealno mjesto za njegov dolazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uzbuđen sam što sam stigao u Romu i ovo je za mene ispunjenje sna. Nakon što sam pričao s čelnicima kluba brzo sam shvatio da je ovo idealno mjesto za mene da se razvijam kao fudbaler. Izazov je da napredujem iz dana u dan i dat ću maksimum da opravdam uloženo povjerenje", rekao je Reynolds.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1602245913
Nemaš ti pojma gdje si došao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti