Neće biti kapiten u budućnosti

Edin Džeko predaje kapitensku traku!

7

Komentari (7)

honiman
Mayoral se trudi, al' kanta zesca. Vidjecemo kada bude nosio dvojicu na ledjima kako ce se ponasati, a sada neka koristi sto moze slobodno setkati po terenu i sutati, pa nesto se i pogodi. Pogledajte Mikijev gol protiv Verone, prvo je Mayoral imao priliku ali nije znao 1 na 1 savladati golmana, pa sreca Miki zna opaliti izdaleka. Mayoral je mrka kapa, a vrijeme ce pokazati.
Mele
Ne treba reci da je Majoral bolji, ali se stvarno trudi, trci, borben je i skoro svaku utakmicu zabije, To se i trazi id napadaca, golovi. Ako nastavi svaku utakmicu bar po jedan gol, nece Dzeko igrati, vjerujte mi. Kad bude rezultatska kriza, ubacice ga, eto da se opravda za poraz, drugo samo neka povreda ili kazna moze promijeniti situaciju. Do ljeta, novi trener, Dzeko 35, ko zna gdje ce ..
siroliver69
Sarajevo traži napadača. Da nisi star Edine, možda bi došao u razmatranje, ovako...fataj se klupe.
Zulfikar
Sad treba odma zabiti 2 gola, hajde Dzeko pokazi tim smradinama...
miki30
Oj jbt šta ćemo sad??
WOLF20
Ima li kakva nova vijest, gdje prelazi?
CASIO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.