Foto - EPA

Treneru Atletica ne smeta što neće igrati u Madridu

Simeone o meču sa Chelseajem: Bilo kad i bilo gdje...

Midhat Šljivak

Atletico Madrid će 23. februara u Bukureštu 'ugostiti' Chelsea u susretu osmine finala Lige prvaka.

Zbog putnih restrikcija prema Velikoj Britaniji, Jorgandžije ne mogu da ugoste Chelsea na svom Wanda Metropolitanu u Madridu, a UEFA je odlučila da se prva utakmica odigra u Bukureštu.

Ne smeta to treneru Atletica Diegu Simeoneu. Njegov tim igra fantastično ove sezone i on je uvjeren da će Atletico proći dalje.

Njegova izjava dovoljno govori da je Argentinac itekako samouvjeren.

"Bilo gdje, bilo kad i u bilo koje vrijeme žele. Nije mi problem to", rekao je Simeone kratko o odluci da se meč igra u Bukureštu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svakako zanimljiva izjava Simeonea koji sasvim sigurno u Ligi prvaka cilja visoko.

Za sada je njegov tim uvjerljiv u prvenstvu Španije, a kako igraju neće biti iznenađenje ako daleko doguraju i u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.